Italian lait estämässä Christian Eriksenin uran jatkumisen Serie A:ssa – peliluvan saanti riippuu yhdestä tekijästä

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:n terveys- ja turvallisuus säädökset ovat estämässä Christian Eriksenin jatkon Internazionalessa. Asiasta uutisoi sanomalehti La Gazzetta dello Sport.

Tanskan maajoukkuemies sai vakavan sairaskohtauksen EM-kisojen avausottelussa Suomea vastaan.

Eriksenille ollaan asentamassa sydämentahdistin estämään vastaavia kohtauksia tulevaisuudessa. Vastaavat laitteet eivät ole sallittuja Italian jalkapallossa, koska niihin liittyy riskejä vakaviin terveysongelmiin.

Gazzettan tietojen mukaan 29-vuotiaalla Eriksenilla ei ole lupaa kilpailla Italiassa, jos sydämentahdistimen käyttö on pystyvää. Tanskalaista tullaan vielä tarkkailemaan kolmen tai neljän viikon ajan.