Yle: Christian Eriksenin tilanteeseen tuore päivitys – saanut sairaalassa syödäkseen

© Kuva: Getty Images

Yle Urheilun toimittaja Sami Laine kertoo Twitterissä, että Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti on omien sanojensa mukaan keskustellut Tanskan jalkapalloliiton puheenjohtajan Jesper Møllerin kanssa. Møller paljasti, että Christian Eriksenin, 29, tila on paranemaan päin ja että hän on pystynyt syömään maksapasteijaa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Tanskalainen Eriksen sai Suomea vastaan pelatussa EM-avauksessa vakavan sairaskohtauksen aivan ensimmäisen jakson lopulla. Hän lyyhistyi tajuttomana maahan, kun hän oli vastaanottamassa sivurajaheittoa. Hänet kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan.

Moni pelkäsi pahinta, mutta jo eilen illalla saatiin tietää, että hän pystyy hengittämään ja puhumaan.

EM-kisojen LIVE-seuranta löytyy täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.