Juventus-legenda Alessandro Del Piero sanoo, että Cristiano Ronaldon kannattaa muuttaa pelityyliään, jos hän haluaa ottaa kaiken irti viimeisistä pelivuosistaan.

Ronaldolla on mittarissa jo 36 vuotta, mutta se ei hidastanut hänen tahtiaan tällä kaudella. Portugalilaistähti pelasi Juventuksessa 44 ottelua tehden niissä yhteensä 36 maalia ja syöttäen neljä.

Huhujen mukaan Ronaldo on miettinyt vaihtoehtojaan Juventuksen jäätyä Serie A:ssa neljänneksi. Del Pieron mielestä portugalilaishyökkääjän on mietittävä, mihin hän on nykyään kykeneväinen.

– Minusta Cristiano Ronaldo on tullut urallaan siihen pisteeseen, ettei hän pysty enää asioihin, joita hän teki kymmenen tai viisi vuotta sitten, kommentoi Del Piero Corriere della Seralle.

– Hänen on sopeuduttava nykyiseen potentiaaliinsa, joka on yhä erittäin korkealla.

– Hänen on puhuttava seuralle ja [päävalmentaja Massimiliano] Allegrille siitä, haluavatko he jatkaa yhdessä.

Del Piero puhui myös entisen joukkuekaverinsa Andrea Pirlon saamasta kritiikistä. Pirlon oli määrä aloittaa viime kesänä valmennusuransa Juventuksen reservijoukkueessa, mutta hänet ylennettiinkin pikavauhtia edustusjoukkueen käskyttäjäksi Maurizio Sarrin saatua potkut. Pirlo sai kuitenkin kenkää debyyttikautensa jälkeen ja Allegri palasi Juven päävalmentajaksi.

– Koko Juventuksella oli vaikeaa, ei ainoastaan hänellä.

– Olisi väärin syyttää pelkästään häntä.