Huom. Tämä artikkeli koskee ottelun ensimmäistä puoliaikaa. Voit lukea otteluraporin TÄÄLTÄ.

Kroatian ja Espanjan välinen EM-kisojen neljännesvälieräottelu on avausjakson jälkeen lukemissa 1-1.

Espanja hallitsi ottelun alkua mielin määrin, mutta Kroatia siirtyi johtoon 20. minuutilla, kun Espanjan maalivahti Unai Simón epäonnistui pahasti haltuunotossaan.

Pedri syötti pallon keskiviivan tuntumasta kohti Simónia, jolla ei ollut mitään kiirettä, mutta hän ei saanut pomppivaa palloa kesytettyä. Peliväline osui Simónin jalkaan, mutta jatkoi siitä matkaansa verkon perukoille.

Maalin syntyhetkellä Kroatialle ei ollut tilastoitu vielä yhtään maalintekoyritystä.

The xG Philosophy

@xGPhilosophy
After 20 minutes:

Croatia (0.00) 1-0 (1.09) Spain

Espanja tuli tasoihin 38. minuutilla. Pallo pyöri pitkään Kroatian boksissa ja maalivahti Dominik Livaković venyi kertaalleen hienoon torjuntaan, mutta irtopallo tuli Pablo Sarabialle, joka täräytti kuulan lähietäisyydeltä sisään.