HELSINKI. Huuhkajat kompuroi viimeisessä näyttöpaikassaan ennen EM-kisoja, kun se hävisi Virolle perjantai-iltana pelatussa ystävyysottelussa 0–1-lukemin.

Huuhkajien edellisestä voitosta on täten kulunut jo yli kokonaiset puoli vuotta. Suomi kaatoi Bulgarian Nations Leaguessa 15. marraskuuta 2020, jonka jälkeen se on pelannut Walesia, Bosnia-Hertsegovinaa, Ukrainaa, Sveitsiä, Ruotsia ja nyt Viroa vastaan ilman voittoa.

Huuhkajien luottopuolustaja Paulus Arajuuri on kuitenkin vahvasti sitä mieltä, ettei kyseinen putki ole kolhinut pelaajien itseluottamusta EM-lopputurnauksen alla. Täydet minuutit Viroa vastaan pelannut toppari uskoo joukkueen palaavan voittojen tielle kisojen alkaessa.

[readmore from=Huuhkajat]

– Jos meillä nyt on tuollainen putki, niin se on ihan hyvä, että olemme säästäneet voitot sitten kisoihin. En ole siitä yhtään huolissani, totesi Arajuuri ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa SuomiFutis.comille.

– Voin varmasti puhua koko joukkueen puolesta kun sanon, että meillä on todella hyvä itseluottamus. Tämä tappio toimii varmasti hyvänä herätyskellona.

– MM-karsinnoissa saatiin kuitenkin kaksi tasapeliä kovia maita vastaan. Tiedämme kyllä, mihin pystymme. Olemme pelanneet itsemme kisoihin ja ansaitsemme olla siellä. Se meidän näyttää myös kisoissa.

LUE MYÖS: