Ranska pelasi tiistaina Bulgariaa vastaan ystävyysottelun, joka oli sen viimeinen peli ennen perjantaina käynnistyviä EM-kisoja.

Ranska voitti kamppailun Pariisissa 3–0-lukemin. Ensimmäisen puoliajan ainoasta maalista vastasi Barcelonaa edustava Antoine Griezmann.

Griezmann vei Ranskan johtoon puolen tunnin kohdalla, kun hän laukoi pallon upealla saksipotkulla maaliverkon perukoille.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
GRIEZMANN WENT FOR THE SPECTACULAR 👏

Ranskan kontrollissa edennyt kamppailu sai hetki maalin jälkeen karun käänteen, kun Karim Benzema loukkaantui ikävännäköisesti.

[readmore from=EM-kisat]

Real Madridin tähtihyökkääjä sai kovan iskun polvensa tienoille, kun hän syöksyi puskemaan keskitystä vastustajan selän takaa.

Benzema jatkoi pelaamista muutaman minuutin ajan, mutta pyysi lopulta vaihtoa. Tilalle astui Chelsean keskushyökkääjä Olivier Giroud.

Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps varmasti toivoo, ettei Benzeman loukkaantuminen ole niin vakava, että se pitäisi hänet sivussa joukkueen EM-avauksesta Saksaa vastaan.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

ESPN FC

@ESPNFC
Benzema asks to be subbed off due to an injury 😔

Toisella puoliajalla Giroud kuitenkin toi hänelle lohtua niittaamalla kaksi maalia ottelun loppuhetkillä – ensimmäisen Benjamin Pavardin keskityksestä ja toisen Wissam Ben Yedderin komeasta esityöstä.

Yhteensä 46 kertaa Ranskan A-maajoukkueelle osunut Giroud on enää viiden maalin päässä Les Bleus’n kaikkien aikojen parhaasta maalintekijästä Thierry Henrystä.

ESPN FC

@ESPNFC
Giroud came in and recorded a brace after Benzema picked up a knock in the first half 😮