Katso: Cristiano Ronaldon vekkuli tempaus suututtanee kisasponsorin – ”Juokaa vettä!”

© Kuva: Getty Images

Portugalin maajoukkue piti eilen maanantaina viimeisen lehdistötilaisuutensa ennen tänään tiistaina pelattavaa EM-avausottelua Unkarin ja Portugalin välillä. Ennen kuin tilaisuus ehti edes kunnolla alkaa, Cristiano Ronaldo, 36, teki jotain odottamatonta.

Heti paikalle saapuessaan Ronaldoa näytti vaivaavan jokin pöydällä oleva asia. Hän oli huomannut siinä kaksi täyttä Coca-Cola-pulloa.

Hetken epäröinnin jälkeen Ronaldo päätti tarttua toimeen. Hän tarttui kiinni Coca-Cola-pulloihin ja siirsi ne sivuun pois kuvasta. Heti perään hän kohotti ilmaan vesipullonsa ja kehotti paikalle saapuneita toimittajia juomaan vettä kolajuomien sijaan.

Ronaldo painotti viestiään pyörittämällä silmiään ja sanomalla:

– Coca-Cola…

Lausahduksesta kävi ilmi inho sokeripitoisia juomia kohtaan. Hän kertoi jo joulukuussa, kuinka häntä ärsyttää se, että hänen 10-vuotias poikansa juo toisinaan kokista.

Jää nähtäväksi, mitä kansainvälinen huippubrändi ajattelee Ronaldon ”steitmentistä”. Jos Coca-Cola on maksanut saadakseen näkyvyyttä, nyt se ainakin sai sitä moninkertaisesti enemmän kuin se osasi odottaakaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

EM-kisojen LIVE-seuranta löytyy täältä.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!