Huuhkajien ympärillä kuohui – näin Markku Kanerva kommentoi Juhani Ojalan tapausta

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva on selventänyt kohua, joka sai alkunsa hänen päätöksestään jättää keskuspuolustaja Juhani Ojala ulos lopullisesta EM-kisajoukkueestaan tiistai-iltana.

Ojala, 31, kertoi MTV Urheilulle tunteneensa olonsa ”nöyryytetyksi”, kun hän sai tiedon karusta kohtalostaan. Nimettyään Nicholas Hämäläisen loukkaantuneen Sauli Väisäsen tilalle torstaina, vihjasi Kanerva lehdistölle, ettei Ojala ollut enää ehdolla rooliin topparin lähdettyä joukkueesta lopullisen kisamiehistön julkistamisen jälkeen.

Tämän jälkeen Ojala jakoi ajatuksensa Iltalehdelle ja tyrmäsi Kanervan kommentit täysin. Nyt Kanerva itse on selventänyt Ojalan tilannetta Huuhkajien sosiaalisen median tileillä julkaistulla videolla, jossa 57-vuotias sanoo asian olevan käsitelty.

– Tervehdys. Mediassa on ollut paljon keskustelua Juhani Ojalan tilanteesta ja haluaisin selventää muutamia asioita, aloitti Kanerva.

– Ensinnäkin, kävimme Juhanin kanssa hyvän keskustelun tässä illalla. Selvensimme asioita puolin ja toisin. Voi olla, että tässä on jotain väärinymmärrystä ollut.

– Joukkueeseen jäi kaksi pelaajaa, eli Nicholas Hämäläinen ja Albin Granlund, tietyistä syistä.

– Juhani Ojalan status on puolestaan ihan sama kuin kaikilla muilla joukkueesta pudonneilla pelaajilla, jotka olivat leirin alussa mukana. Eli he ovat varamiehiä.

– Ojala on tarvittaessa valmis liittymään joukkueeseen. Hän on aina ollut joukkuepelaaja ja ylpeä Suomen värien edustamisesta. Asia on käsitelty.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.