© Kuva: Getty Images

Ranska – Bulgaria: Ehjänä EM-kisoihin

Harjoitusottelu
Ranska – Bulgaria
Tiistai 08.06. klo 22:10

EM-kisojen kuumimpiin suosikeihin kuuluva Ranska viimeistelee EM-leiritystään harjoitusottelulla Bulgariaa vastaan. Joukkueiden keskinäisistä otteluista nousee vääjäämättä esiin 1994 MM-kisojen karsinnat, jonka ratkaisuottelussa Bulgaria tiputti Ranskan kisoista Emil Kostadinovin 90. minuutin maalilla. Niistä ajoista on tultu aika kauas.

Ranska ei todennäköisesti tule pistämään tässä ottelussa kaikkea peliin: tavoite on hioa kuvioita ja saada miehet ehjinä EM-kisoihin. Tähän otteluun myös N’Golo Kante, Olivier Giroud sekä Kurt Zouma ehtivät mukaan UCL-rumbasta. Viime viikolla Didier Deschampsin suojatit ottivat helpon 3-0 voiton Walesista. Voittoa helpotti Walesin joutuminen vajaamiehiseksi jo ennen puolta tuntia.

Bulgaria on vain varjo 1990-luvun menestysvuosien paletista. FIFA-ranking on pudonnut kuin kivi, ja viimeiseen puoleentoista vuoteen joukkue on voittanut ainoastaan Gibraltarin. Kansojen liigassa Huuhkajat kaatoivat bulgaarit kahdesti. Lauantaina Bulgaria oli Venäjän jyrän alla koko ottelun, mutta sinnitteli lähes loppuun asti – Venäjän voittomaali tuli pilkulta 84. minuutilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Ranska on iso suosikki, mutta jalka saattaa hyvinkin nousta pedaalilta jo hyvissä ajoin. Vedonlyönnillisesti kiinnostaa jonkun verran underi, sillä linja on asetettu sangen korkealle. Korkeintaan kolmella maalilla lunastetaan: Ottelussa alle 3.5 maalia kertoimella 1,72.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200%. Myös toisella talletuksella saat etuja!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.