Romelu Lukakulta täydellinen vastaus venäläisfanien tempaukseen – lähetti myös Christian Eriksenille kauniin viestin

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien lohkovastustajat Belgia ja Venäjä pelasivat lauantai-iltana toisiaan vastaan Pietarissa. Ottelu oli ensimmäisen puoliajan jälkeen 2–0 Belgian hyväksi.

LUE MYÖS: Yle: Huuhkajien sankari Lukas Hradecky lähetti tsempit Christian Eriksenille: ”Kaikki muu on vähemmän tärkeää”

Kamppailu lähti käyntiin kovaäänisten buuausten saattelemana. Belgian pelaajat polvistuivat ennen avauspotkua, mutta Venäjän pelaajat jäivät seisomaan. Tämä herätti voimakkaita tunteita venäläiskannattajien keskuudessa.

Romelu Lukaku pääsi kuitenkin hiljentämään äänekkäästi viheltäneet ja buuanneet katsojat 10 minuutin pelin kohdalla. Internazionalen kärkimies laukoi Belgian johtoon, mikä oli monien mielestä täydellinen tapa laittaa buuaajien suut suppuun.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Maalinsa jälkeen Lukaku suuntasi kohti kentän laidalla kuvaavaa kameramiestä. Belgialainen maalitykki välitti kauniin viestin Huuhkajia vastaan pelatussa ottelussa tuupertuneelle Christian Eriksenille, joka edustaa hänen kanssaan Internazionalea.

– Chris, Chris! Minä rakastan sinua! huusi Lukaku.

Lukakun jälkeen maalinteossa onnistui Belgian laitapelaaja Thomas Meunier. Ottelu päättyi lopulta Punaisten Paholaisten 3–0-voittoon, mikä on loistava tulos myös Huuhkajien jatkohaaveiden kannalta (lue lisää).