Yle: Huuhkajien sankari Lukas Hradecky lähetti tsempit Christian Eriksenille: ”Kaikki muu on vähemmän tärkeää”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien EM-kisaurakka lähti käyntiin lauantai-iltana täydellä pistepotilla, kun Markku Kanervan miehistö kaatoi Tanskan Parkenilla 1-0. Lue otteluraportti täältä.

Huuhkajien upean voiton yllä on kuitenkin hyvin tummia pilviä, sillä Christian Eriksenin tilanne pelästytti koko jalkapalloilevan maailman.

Eriksen lyyhistyi kentän pintaan avausjakson lopussa. Erikseniä hoidettiin kentällä kymmenen minuutin ajan, jonka jälkeen tajunsa menettänyt pelaaja vietiin paareilla pukusuojiin. Eriksen vietiin ambulanssilla sairaalaan. Eriksen on tajuissaan ja kykenee puhumaan. Eriksen toivoi ottelun jatkuvan.

LUE MYÖS: Yle: Upea voitto jätti ikävän sivumaun – Joel Pohjanpalo: ”Kunnioitimme Eriksenin päätöstä”

Ottelu oli lopulta keskeytettynä noin kahden tunnin ajan.

Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky lähetti tsempit Eriksenille ottelun jälkeen.

– Tänään kaikki olemme voittajia niin pitkään kuin Christianin paranemisprosessi on lähtenyt hyvin käyntiin. Hän vastailee hyvin. Kaikki muu on bonusta ja vähemmän tärkeää. Meidän kaikkien ajatukset ovat siellä. Toivottavasti sairaalan henkilökunta on saanut Christianin tilan vakaaksi. Oli ankeita naamoja pukukopissa ja kaikki mietimme, mitä nyt tapahtuu. Toivottavasti kaikki on hyvin, Hradecky toivoi Ylen haastattelussa.

LUE MYÖS: ”Olen hänelle muutaman kaljan pystyssä” – Paulus Arajuuri kiitti uskomattoman ottelun pelannutta Lukas Hradeckya

Huuhkajien suurimmaksi sankariksi noussut Hradecky torjui Tanskan rangaistuspotkun noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä.

– Olen saatanan ylpeä tästä joukkueesta. On etuoikeus olla tässä ja puhua kaikkien puolesta.