Yle: Upea voitto jätti ikävän sivumaun – Joel Pohjanpalo: ”Kunnioitimme Eriksenin päätöstä”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat aloitti EM-kisaurakkansa suorastaan upeasti lauantai-iltana voittamalla Tanskan Kööpenhaminassa 1-0. Lue otteluraportti täältä.

Ottelu keskeytettiin avausjakson lopussa noin kahdeksi tunniksi, kun Tanskan ehdoton avainpelaaja Christian Eriksen lyyhistyi kentän pintaan. Erikseniä hoidettiin kentällä ja vietiin paareilla pukusuojiin, josta matka jatkui ambulanssilla sairaalaan.

Eriksen on tajuissaan ja puhekykyinen. Huuhkajien ja Tanskan pelaajat vahvistivat Eriksenin toivoneen, että ottelua jatkettaisiin.

LUE MYÖS: ”Olen hänelle muutaman kaljan pystyssä” – Paulus Arajuuri kiitti uskomattoman ottelun pelannutta Lukas Hradeckya Ylellä

Joel Pohjanpalo puski ottelun ainoan maalin noin tunnin kohdalla. Pohjanpalo ei tuulettanut maaliaan kunnianosoituksena Eriksenille.

– Ainoa asia, joka pyörii mielessä, on se, miten Christian Eriksen voi. Toivon vain, että kaikki menee siellä hyvin. Meille sanottiin, että toipuminen näyttää hyvältä ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Hän on tarkkailussa. Molemmat joukkueet päätimme yhdessä, että haluamme pelata, Pohjanpalo totesi Ylen haastattelussa.

– Eriksen oli itse ilmoittanut haluavansa, että me pelataan ottelu loppuun. Kunnioitimme hänen päätöstään. Meille oli vaikeaa mennä kentälle ja voimme vain kuvitella, miten vaikeaa se oli Tanskalle. Toki tämä oli meille hieno voitto, mutta ainoa asia, joka on mielessämme, on Christianin kunto.

LUE MYÖS:


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.