Saksa ja Ranska iskevät yhteen todellisessa huippuottelussa – Neuer kohtaa jälleen Mbappén: ”Se oli pitkälti hänen syytään…”

© Kuva: Getty Images

Saksa isännöi Ranskaa tiistai-iltana Münchenissä, kun EM-kisojen F-lohko pyörähtää käyntiin.

Saksalle kyseessä on erityiset kisat, sillä A-maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw jättää tehtävänsä turnauksen jälkeen. 61-vuotias Löw on valmentanut Saksan A-maajoukkuetta 15 vuoden ajan.

Ranskan Kylian Mbappé on yksi EM-kisojen parhaista pelaajista. Saksan maalivahti Manuel Neuer tiedostaa, millainen haaste tiistai-iltana on edessä. Mbappé iski kaksi maalia Neuerin selän taakse keväällä Mestarien liigassa.

– PSG pudotti meidät Mestarien liigasta ja se oli pitkälti Mbappén syytä. Toisaalta me pelasimme todella hyvin toisessa osassa Pariisissa. Mbappé on hyvin tärkeä pelaaja joukkueelleen, mutta jokaisella Ranskan pelaajalla on omat vahvuutensa. Kunnioitamme Ranskaa ja uskon, että hekin kunnioittavat meitä. Tarvitsemme tasaisen ja stabiilin puolustuksen. Se on tärkeä, koska kohtaamme todellisia huippuhyökkääjiä.

Neuer kohtaa usean joukkuetoverinsa tiistaisessa huippuottelussa.

– Tunnen Lucas HernándezinBenjamin Pavardin ja Corentin Tolisson Bayernista. He antavat aina kaikkensa, mutta siitä huolimatta en usko, että he kykenisivät puolustamaan meidät pois maalipaikoilta ottelun aikana.

Saksan ja Ranskan välinen EM-kisaottelu käynnistyy tiistai-iltana klo 22.00.