Sky: Juventus tavoittelee Italian maajoukkuetähteä

© Kuva: Getty Images

Juventuksen neuvottelee Sassuolon kanssa keskikenttäpelaaja Manuel Locatellin siirrosta, kertoo Sky Sports.

Sassuolo haluaa noin 40 miljoonaa euroa 23-vuotiaasta Locatellista, mutta potentiaalinen diili sisältänee joka tapauksessa myös yhden toiseen suuntaan siirtyvän pelaajan. Sky Sportsin mukaan tuo pelaaja saattaa olla toppari Radu Drăgușin, josta Sassuolo saisi korvaajan Šah’tar Donetskiin siirtyneelle Marlonille.

Taloudellisista syistä Juventuksen toiveissa on, että Locatellin siirto toteutettaisiin kahden vuoden lainasopimuksella, jonka päättyessä Juventuksen olisi pakko lunastaa pelaaja itselleen.

Locatelli siirtyi Sassuoloon toissa vuonna AC Milanista 14 miljoonalla eurolla vietettyään ensin yhden kauden lainalla seurassa. Tähän mennessä hän on esiintynyt Sassuolon paidassa 99 ottelussa tehden niissä yhteensä seitsemän maalia ja syöttäen 11.

Hän on parhaillaan Italian A-maajoukkueen mukana EM-kisoissa, joissa Italia selvitti tiensä alkulohkosta jatkoon kolmella voitolla ja maalierolla 7-0. Locatelli oli Italian avauksessa kahdessa ensimmäisessä ottelussa ja teki toisessa kaksi maalia Sveitsiä vastaan. Viimeisen lohkopelin hän seurasi vaihtopenkiltä Italian varmistettua jo jatkopaikkansa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.