Turkkilaistähti isoin odotuksin EM-avaukseen: ”Olisi mahtavaa kohdata Italia uudestaan finaalissa”

© Kuva: Getty Images

Miesten EM-kisat pyörähtävät käyntiin tänään perjantaina, kun Italia ja Turkki ottavat yhteen Rooman olympiastadionilla kello 22.00 alkavassa ottelussa.

Italian ja Turkin on povattu taistelevan A-lohkon voitosta. Samassa lohkossa pelaavat myös Sveitsi ja Wales.

Turkin johtaviin pelaajiin lukeutuva keskikenttäpelaaja Hakan Çalhanoğlu tuntee Italian joukkueen hyvin, sillä hän on pelannut viimeiset neljä vuotta AC Milanissa. Turkin joukkueesta Italiassa pelaavat myös Merih Demiral, Kaan Ayhan ja Mert Müldür.

– Tästä tulee erityinen ottelu meille, sanoi Çalhanoğlu lehdistötilaisuudessaan.

– Minulle tämä on henkilökohtaisesti vielä erityisempi peli, koska se pelataan Italiassa. Olen todella iloinen, kun saan kohdata joitain seurakavereitani. Me olemme odottaneet niin pitkään tätä hetkeä ja tehneet todella kovaa töitä, koska me haluamme edustaa Turkkia kunnialla.

– Minulta kysyttiin Italian pelaajista. Heillä on joitain todella hyviä hyökkääjiä, kuten Lorenzo Insigne, mutta myös loistavia puolustajia. Kaikki tietävät, kuinka vahva joukkue Italia on.

– Olisi mahtavaa kohdata Italia uudestaan finaalissa.

– Heillä on laadukas joukkue, mutta niin meilläkin ja me olemme tehneet kovaa töitä päästäksemme kisoihin. Voimme saavuttaa jotain eritystä, jos pelaamme ilman pelkoa. Me haluamme voittaa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!