Unkarin päävalmentaja kuittaili Ronaldolle, Mbappélle ja Neuerille: ”Nähdään rannalla!”

© Kuva: Getty Images

Unkari oli lopulta liian ison haasteen edessä miesten EM-kisoissa. Se päätyi samaan alkulohkoon kolmen viimeisimmän eurooppalaisen arvokisavoittajan, eli Saksan, Portugalin ja Ranskan, kanssa.

Odotuksiin nähden Unkarin turnaus olisi voinut sujua paljon huonomminkin. Se kärsi ainoan tappionsa Portugalille ja pelasi tasapelit Ranskaa ja Saksaa vastaan, mutta jäi joka tapauksessa lohkojumboksi.

Unkarin vastustajien kisat eivät jatkuneet juuri pidempään, sillä Portugali, Ranska ja Saksa putosivat turnauksesta jo seuraavassa vaiheessa. Portugali hävisi Belgialle, Ranska taipui Sveitsille ja Saksa jäi Englannin jalkoihin.

Unkarin päävalmentaja Marco Rossi vitsaili kisavastustajien kustannuksella Instagram-tilillään. Italialaisvalmentaja julkaisi kuvan, jossa hänet on photoshopattu rannalle Portugalin Cristiano Ronaldon, Saksan Manuel Neuerin ja Ranskan Kylian Mbappén kanssa.

– Nähdään pian rannalla! lisäsi Rossi kuvatekstiksi nauravien hymiöiden kera.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Hyppää kisojen LIVE-seurantaan!