Valitettava takaisku Englannille – kaksi tärkeää pelaajaa sivuun koronan takia!

© Kuva: Getty Images

Englannin maajoukkuekaksikko Mason Mount, 22, ja Ben Chilwell, 24, joutuvat EM-kilpailuissa karanteeniin oltuaan Skotlannin Billy Gilmourin, 20, kanssa tekemisissä perjantain maalittoman tasapelin jälkeen. Gilmourilla on todettu koronavirustartunta. Mount ja Chilwell ei voi pelata ainakaan lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Tšekkiä vastaan.

Mount ja Chilwell pelaavat samassa seurassa eli Chelseassa Gilmourin kanssa. He halailivat keskenään viimeviikkoisen ottelun yhteydessä. Päätösvihellyksen jälkeen he tiettävästi myös haastelivat asioistaan pukukoppikäytävällä 25 minuutin ajan.

Mountin ja Chilwellin täytyy olla eristyksissä muista seuraavaan maanantaihin asti. Päätös on tehty yhteistyössä Public Health Englandin (PHE) kanssa. PHE on Englannin alueesta vastaava kansanterveyslaitos.

Englannin pelaajistolle ja muulle henkilökunnalle suoritettiin koronatestit maanantaina. Ne olivat negatiivisia. Sama tulos oli ollut sunnuntaisissa UEFA:n teettämissä PCR-testeissä.

Mount oli tilastopalvelu WhoScored.comin arvioissa Skotlanti-ottelun paras pelaaja.

ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.