Virallista: Álvaro Morata jatkaa Juventuksessa

© Kuva: Getty Images

Álvaro Moratan EM-kisastartti ei mennyt nappiin, sillä hän hukkasi maalipaikkoja, kun Espanja pelasi maanantaina maalittoman tasapelin Ruotsia vastaan. Tiistai-iltana hänen lähitulevaisuutensa suunnitelmat kuitenkin selvisivät, kun Juventus tiedotti tehneensä Moratan kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Kyseessä on uusi lainasopimus, sillä 28-vuotiaan Moratan sopimus Atlético Madridin kanssa jatkuu vielä vuoteen 2023. AS:n mukaan Juventus maksaa uudesta lainavuodesta Atléticolle 10 miljoonaa euroa.

Tuleva kausi on espanjalaishyökkääjälle jo neljäs kausi Juventuksen peliasussa. Hän pelasi torinolaisseurassa ensimmäisen kerran vuosina 2014-2016, ja palasi joukkueeseen lainalle viime kauden alkajaisiksi.

Viime kaudella Morata teki Juventukselle 20 maalia ja syötti 11 maalia (Serie A:ssa näistä 11 maalia ja 10 maalisyöttöä). Kausi oli Moratan ammattilaisuran tehokkain. Kaikkiaan hän on pelannut Juventuksessa 137 ottelua, joissa hän on tehnyt 47 maalia ja syöttänyt 27.