Brittiläinen Formula 1 -kuljettaja Lando Norris, 21, joutui päällekarkauksen kohteeksi sunnuntaina pelatun EM-loppuottelun jälkeen. Hän oli seuraamassa paikan päällä, kuinka Englanti hävisi Italialle Wembleyllä. Asiasta kertoo hänen F1-tiiminsä McLaren.

– Onneksi Lando ei kärsinyt fyysisiä vammoja mutta hän on ymmärrettävästi pelonsekaisessa tunnetilassa, McLaren tiedottaa.

– Tiimi tukee Landoa ja olemme varmoja, että kilpa-autoilufanit toivottavat hänelle kanssamme kaikkea hyvää Britannian GP:hen tänä viikonloppuna.

– Koska tapaus on edennyt poliisin käsiteltäväksi, emme voi kommentoida enempää.

[readmore from=fanius]

Medialähteiden mukaan Norrisilta anastettiin noin 47 tuhannen euron arvoinen kello hänen ollessaan matkalla autolleen lähellä stadionia.

Norris tuntee ja on läheisissä väleissä monien Englannin maajoukkuepelaajien kanssa.

Hän on toistaiseksi neljäntenä F1-kuljettajien MM-pisteissä tällä kaudella. 23 kisasta on ajettu yhdeksän. Norris on päässyt palkintokorokkeelle kolmesti, ja hän on ainut osallistuja, joka on pystynyt keräämään joka kisasta pisteitä.

Poliisi teki noin 53 pidätystä Wembleyllä viikonloppuna, kun kannattajat iskivät väkivaltaisesti yhteen eri osapuolten kanssa.