Hollannin varhainen putoaminen EM-kisoista oli monella taholla suuri pettymys. PSV Eindhovenia – vielä toistaiseksi – edustava Denzel Dumfries ehti kuitenkin näyttönsä antaa, ja oli yksi Oranjen suuria onnistujia.

PSV-luotsi Roger Schmidt ehti jo ajoissa sanomaan, ettei enää usko näkevänsä 25-vuotiasta puolustajaa omissa harjoituksissaan. Yksi Dumfriesin ottajista olisi Achraf Hakimin Paris Saint-Germainiin menettänyt Internazionale. Asiassa on vain yksi, hyvin tuttu mutta.

Calciomercaton mukaan Eindhovenissa halutaan pelaajasta 20 miljoonaa euroa, eikä hallitseva Serie A -mestari ole valmis tätä maksamaan. Talousvaikeuksissa monen muun tavoin rypevän seuran pitäisi kaupan toteuttaakseen ensin myydä pelaajia.

Internazionale on toisaalta myös Arsenalin Héctor Bellerínin kintereillä; espanjalaisen kerrotaan jo jättäneen Gunnersille siirtopyynnön.