Hongan taival Konferenssiliigan karsinnoissa päättyi tänään torstaina toisen karsintakierroksen toiseen osaotteluun. KuPS osoitti kuitenkin selvää venymistä.

Honka oli hakenut viikko sitten 1-1-tasatuloksen Sloveniasta, mutta vierasjoukkue Domzale voitti tänään Helsingissä pelatun toisen osaottelun 1-0. Ottelun ainoan maalin teki itävaltalainen Arnel Jakupovic pelin 22. minuutilla.

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
22' Arnel Jakupovic laukoo kaukaa yläkulmaan ja vieraat siirtyvät 1-0 johtoon.

#MeOllaanHonka #UECL

Jobinpostia Honka sai myös toppari Ville Kosken loukkaantumisesta jo ensimmäisellä 15-minuuttisella. Kosken korvasi kentällä kokenut Tapio Heikkilä.

FT: FC Honka 0-1 NK Domžale

Honka hallitsee toista jaksoa, mutta tasoitusmaalia ei muutamista hyvistä paikoista huolimatta synny. Näin europelit päättyvät tältä kaudelta.

Kiitos kannustuksesta yleisölle! Veikkausliigassa jatketaan!

📸: Juhani Järvenpää

Myös KuPS oli saavuttanut avausosasta tasapelin, kun Kuopiossa pelattu ottelu Vorskla Poltavaa vastaan päättyi numeroihin 2-2. Vieraspeli Ukrainassa on 90 minuutin jälkeen samoissa 2-2-lukemissa, joten edessä on jatkoaika.

Ottelun kaikki neljä maalia nähtiin toisella puoliajalla. Ensin Olivier Thill siirsi kotijoukkueen 1-0-johtoon (48′), mutta KuPS:n Jordan Sebban kuittasi numerot tasoihin jo seuraavalla peliminuutilla.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!

MAAAAAAAAALIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

JORDAN SEBBAN TASOITTAA LUKEMIKSI 1-1!!!!!

49 MINUUTTIA PELATTU.

#KuPS #UECLfi #Banzai #Kuopio

Oleksandr Sklyarin 55. minuutilla tekemä 2-1-maali piti kotijoukkueen pitkään kiinni jatkopaikassa, mutta KuPS nousi ottelun lisäajalla komeasti vielä tasoihin. Maalin viimeisteli Urho Nissilä.

@KuPS1923
MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

URHO NISSILÄ TASOITTAA OTTELUN KOLMANNELLA LISÄAIKAMINUUTILLA!

2-2, YHTEISMAALIT 4-4!!!!!!!!!!!

#KuPS #UECLfi #Kuopio #Banzai

Ottelupari on tämän jutun kirjoitushetkellä (20.55) tasatilanteessa 4-4 ja edessä on jatko-ottelu.

Päivitys juttuun kello 21.35: KuPS voitti ottelun jatko-ottelun jälkeen maalein 3-2, ja raivasi tiensä Konferenssiliigan karsintojen kolmannelle kierrokselle. Ottelusta voi lukea lisää täältä.