Hongan taival eurokentillä päättyi – KuPS vei sankarillisesti otteluparin jatko-otteluun!

© Kuva: Juha Tamminen

Hongan taival Konferenssiliigan karsinnoissa päättyi tänään torstaina toisen karsintakierroksen toiseen osaotteluun. KuPS osoitti kuitenkin selvää venymistä.

Honka oli hakenut viikko sitten 1-1-tasatuloksen Sloveniasta, mutta vierasjoukkue Domzale voitti tänään Helsingissä pelatun toisen osaottelun 1-0. Ottelun ainoan maalin teki itävaltalainen Arnel Jakupovic pelin 22. minuutilla.

Jobinpostia Honka sai myös toppari Ville Kosken loukkaantumisesta jo ensimmäisellä 15-minuuttisella. Kosken korvasi kentällä kokenut Tapio Heikkilä.

Myös KuPS oli saavuttanut avausosasta tasapelin, kun Kuopiossa pelattu ottelu Vorskla Poltavaa vastaan päättyi numeroihin 2-2. Vieraspeli Ukrainassa on 90 minuutin jälkeen samoissa 2-2-lukemissa, joten edessä on jatkoaika.

Ottelun kaikki neljä maalia nähtiin toisella puoliajalla. Ensin Olivier Thill siirsi kotijoukkueen 1-0-johtoon (48′), mutta KuPS:n Jordan Sebban kuittasi numerot tasoihin jo seuraavalla peliminuutilla.

Oleksandr Sklyarin 55. minuutilla tekemä 2-1-maali piti kotijoukkueen pitkään kiinni jatkopaikassa, mutta KuPS nousi ottelun lisäajalla komeasti vielä tasoihin. Maalin viimeisteli Urho Nissilä.

Ottelupari on tämän jutun kirjoitushetkellä (20.55) tasatilanteessa 4-4 ja edessä on jatko-ottelu.

Päivitys juttuun kello 21.35: KuPS voitti ottelun jatko-ottelun jälkeen maalein 3-2, ja raivasi tiensä Konferenssiliigan karsintojen kolmannelle kierrokselle. Ottelusta voi lukea lisää täältä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004