Kuopion Palloseura jatkaa pelejään Konferenssiliigan karsinnoissa. KuPS:n jatkopaikka heltisi, kun se haki ukrainalaisesta Vorskla Poltavasta 3-2-vierasvoiton. Otteluparin lopulliseksi ratkaisijaksi nousi Lucas Rangel, joka viimeisteli voittomaalin 111. peliminuutilla. KuPS sai pelata jatkoajalla miesylivoimalla, sillä 79. minuutilla kentälle vaihdettu Bogdan Kushnirenko ajettiin suoralla punaisella suihkuun 95. peliminuutilla hänen taklattuaan rajusti Henry Uzochokwua.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
SINNE MENEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

KuPS 2-3 JOHTOON RANGELIN PUSKUMAALILLA!!!!!!!
#KuPS #UECLfi

@KuPS1923
95'

🟥 Punainen kortti FC Vorsklan Kushnirenkolle törkeästä taklauksesta Uzochukwuun!

KuPS pelaa miesylivoimalla.

2-2.

Otteluparin molemmat osaottelut päättyivät varsinaisella peliajalla 2-2-numeroihin. Ukrainassa kaikki maalit nähtiin toisella puoliajalla. Kotijoukkueelta osuivat Olivier Thill ja Oleksandr Sklyar, ja KuPS:ltä Jordan Sebban sekä ajassa 90’+3 suomalaiset jatko-otteluun vienyt Urho Nissilä.

Konferenssiliigan kolmannella karsintakierroksella KuPS kohtaa voittajan otteluparista Astana-Aris Thessaloniki. Kazakstanilainen Astana voitti kotikentällään pelatun avausosan 2-0. Kreikassa pelattava toinen osaottelu käynnistyi kello 21.30. Seuraavan otteluparin ottelut pelataan kahtena seuraavana torstaina.

Toisen torstaina pelanneen suomalaisseuran Hongan taival eurokentillä katkesi, kun se hävisi Helsingissä Domzalelle 0-1. Slovenialaisjoukkue voitti otteluparin yhteismaalein 2-1. Inter Turku oli pudonnut Konferenssiliigan karsinnoista jo aiemmin. Veikkausliigan hallitseva mestari HJK jatkaa europelejä Eurooppa-liigan karsinnoissa azerbaidzhanilaistra Neftchi Bakua vastaan.