Italian maalintekijä Federico Chiesa omisti ottelun parhaan pelaajan palkintonsa joukkuetoverilleen Leonardo Spinazzolalle, kun Azzurri kaatoi Espanjan EM-kisojen trillerimäisessä välierässä tiistai-iltana.

Spinazzola oli kamppailusta sivussa akillesjännevamman takia. EM-kisojen parhaiden pelaajien joukkoon lukeutunut Roma-puolustaja jätti miehistön puolivälierien jälkeen suorittaakseen leikkauksen Turussa, mutta ei poistunut italialaistähtien mielestä.

– Tämä oli todella haastava ottelu. Espanja on huippujoukkue, mutta me osoitimme olevamme vahva ryhmä, Chiesa kommentoi Sky Italialle.

– Omistan tämän palkinnon Leonardo Spinazzolalle. Voiton myös. Hän olisi auttanut meitä tänään, mutta tällaisia asioita tapahtuu jalkapallossa. Toivottavasti voimme antaa hänelle riemua finaalissa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

UEFA EURO 2024

@EURO2024
💙 The best tribute.

#EURO2020

LUE MYÖS: Leonardo Spinazzolan leikannut suomalaiskirurgi La Gazzetta dello Sportille: ”Näin heti hänessä sen sisun”

Voiton jälkeen Spinazzola keräsi kunniaa myös muilta pelaajilta, kuten hänen paitaansa pukeutuneelta Lorenzo Insigneltä. Italian maalivahti Gianluigi Donnarumma puolestaan paljasti joukkueen olleen yhteydessä Spinazzolaan juuri ennen Espanja-ottelun alkua.

[readmore from=

– Kaikki oli siinä hetkessä pelissä. Se ei ollut helppoa, mutta tämän ryhmän vahvuuden ansiosta me onnistuimme pääsemään sinne (finaaliin), ylisti Donnarumma.

– On mahdoton kuvailla, mitä tunnen sisälläni tällä hetkellä. Haluan nauttia tästä voitosta joukkuetovereitteni kanssa ja omistaa sen Spinazzolalle. Hän oli lähettänyt meille videoviestin juuri ennen pelin alkua.

Spinazzola juhli Jorginhon ratkaisevaa rangaistuspotkuosumaa omalta kotisohvaltaan palattuaan Italiaan onnistuneen Turun-vierailun jälkeen.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

AS Roma English

@ASRomaEN
SPINAAA! SPINAAAAAAA! 🇮🇹