Italia ja Englanti iskevät yhteen Wembleyllä sunnuntai-iltana EM-finaalissa. Ottelu käynnistyy klo 22.00.

Kummatkin maat ovat pelanneet loistavan turnauksen ja finaalissa onkin monien mielestä kisojen kaksi parasta joukkuetta.

Italian puolustuksen johtohahmo Leonardo Bonucci on kisojen parhaiden topparien joukossa. 34-vuotias konkari tiedostaa, että Englannin joukkue on huomattavasti nuorempi ja Bonucci pääsee Giorgio Chiellinin kanssa taistelemaan nuoria hyökkääjiä vastaan.

– Englannin kotona pelaaminen ei pelota meitä. Luvassa on kokeneiden ja nuorten pelaajien välinen taistelu. Englannilla on hyvin vahvoja hyökkääjiä ja koko joukkueen on puolustettava heitä. Tiedämme, että he kykenevät luomaan meille vaikeuksia ja meidän on oltava varuillamme heidän nopeuden kanssa, Bonucci muistutti finaalin alla.

Kisojen kaksi parasta puolustusta iskee finaalissa yhteen. Englanti on päästänyt turnauksessa vain yhden maalin. Italia on antautunut kolmesti.

Chiellini kehui lehdistölle Harry Kanea.

– Olen vaikuttunut Kanen monipuolisuudesta. Hän on fyysisesti vahva ja teknisesti laadukas pelaaja, joka kykenee myös rakentamaan peliä, syöttämään maaleja ja tekemään niitä kaukaa. Hän on minulle vaikea, mutta motivoiva vastus.