Jesse Jorosen on määrä siirtyä kesän siirtoikkunassa Serie A:han. Useat pääsarjaseurat ovat tiettävästi olleet kiinnostuneita suomalaisvahdista.

Italialaismedioiden mukaan Joronen olisi jo päässyt yhteisymmärrykseen Udinesen kanssa sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta Brescia haluaa Huuhkajat-vahdista kuuden miljoonan euron siirtosumman.

Udinese on valmis tarjoamaan Brescialle noin kaksi miljoonaa euroa ja lisäksi bonuspykäliä, jotka voivat nostaa siirtosumman lähelle kuutta miljoonaa euroa. Brescia ei ole ainakaan toistaiseksi suostunut Udinesen tarjoukseen.

Messaggero Veneton mukaan Udinese tarkkailee myös muiden maalivahtien tilanteita siltä varalta, jos seura ei pääse Brescian kanssa yhteisymmärrykseen Jorosen siirtosummasta. Udinese on kiinnostunut tiettävästi ainakin Hellas Veronan Marco Silvestristä.

Joronen palasi Brescian harjoitusvahvuuteen keskiviikkona.

Brescia maksoi Jorosesta FC Kööpenhaminalle noin viisi miljoonaa euroa kesällä 2019. Brescia putosi vuosi sitten Serie B:hen, eikä onnistunut nousemaan viime kaudella takaisin pääsarjaan.