Lehti: Barcelona tarjonnut Antoine Griezmannia huippuseuroihin – haluaa palata entiseen seuraansa

© Kuva: Getty Images

Antoine Griezmannin tulevaisuus puhuttaa.

Barcelonan on päästävä Griezmannin mahdollisimman nopeasti eroon saadakseen tilaa palkkabudjettiinsa, jotta seura voi rekisteröidä Leo Messin uuden sopimuksen.

Espanjalaismedioiden mukaan Griezmann haluaa siirtyä ainoastaan Atléticoon. Atlético haluaa Griezmannin takaisin. Atlético ja Barcelona neuvottelivat Griezmannin ja Saúlin vaihtokaupasta, mutta seurat eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen kaupasta.

L’Équipen mukaan Barcelona on tarjonnut Griezmannia Tottenhamille, Manchester Citylle ja Juventukselle, mutta Griezmann ei ole kiinnostunut mistään muusta kuin paluusta Atléticoon. Diego Simeone ja Koke onnistuivat suostuttelemaan Griezmannin palaamaan Atléticoon.

Atlético uskoo Barcelonan lopulta luopuvan vaatimuksistaan ja päästävän Griezmannin takaisin Madridiin. Barcelona vaati Atléticolta vaihtokaupan yhteydessä noin 15-20 miljoonaa euroa, mutta Atlético suostuu ainoastaan puhtaaseen vaihtokauppaan ilman rahaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.