HJK vieraili keskiviikkoiltana Ruotsissa Malmön isännöitävänä, kun Mestarien liigan toinen karsintakierros pyörähti käyntiin. Malmö voitti otteluparin avausosan 2-1.

Malmö hallitsi selvästi pelitapahtumia ensimmäisen 20 minuutin aikana, mutta ei kyennyt luomaan pallon- ja pelinhallinnastaan huolimatta sen vaarallisempia maalipaikkoja. Toisaalta HJK:n pelinrakentelu haki itseään, eikä Toni Koskelan suojatit kyenneet luomaan potentiaalisia hyökkäyksiä.

Roope Riski otti turhan keltaisen kortin jo ottelun 12. minuutilla. Riski rikkoi Malmön kenttäpuoliskolla ja isännille vihellettiin vapaapotku, jonka jälkeen Riski valitti itselleen varoituksen.

Avausjakson toisella puoliskolla HJK pääsi peliin paremmin mukaan, vaikka maalipaikat – etenkään vaaralliset sellaiset – loistivat poissaolollaan.

Malmö siirtyi johtoon juuri ennen taukoa. Kroatian A-maajoukkueessakin debytoinut Antonio Čolak pääsi laukomaan boksin sisältä. HJK-vahti Jakob Tånnander sai sormensa väliin, mutta pallo meni tolpan kautta vieraiden maaliin. 1-0.

Toinen jakso jatkoi samaa kaavaa kuin ensimmäinenkin. Malmö hallitsi täysin pelitapahtumia ja Tånnander piti HJK:n ottelussa mukana torjunnoillaan.

Koskelan miehistö ei kyennyt rakentamaan käytännössä ainuttakaan hyökkäystä toisen jakson ensimmäisen 20 minuutin aikana, kunnes Roope Riski iski ottelun tasoihin nopean vastahyökkäyksen päätteeksi. Riski pääsi laukomaan boksin reunasta ja painava laukaus löysi tiensä takakulmaan. 1-1.

Malmö palasi johtoasemaan hetkeä myöhemmin, kun Andreas Christensenin laukoma vapaapotku kimposi boksissa olleiden pelaajien kautta ohi Tånnanderin. 2-1.

Christiansenin maalin jälkeen Malmö otti Niklas Moisanderin kentälle, joka teki samalla debyyttinsä seurassa.

HJK sai toisen jakson toisen maalipaikkansa viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Filip Valenčič pääsi laukomaan boksin sisällä pallonriiston jälkeen, mutta slovenialaistähden laukaus meni yli maalin.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon tiistaina Töölössä.