Nyt putosi Max Allegrilta melko selkeä siirtovihje: ”Oikeajalkainen pelaaja, joka on hyvä vapareissa”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen aikeet hankkia keskikenttäpelaaja Miralem Pjanic takaisin Barcelonasta, ovat olleet paljon esillä. Oman paluunsa Torinoon jo tehnyt valmentaja Massimiliano Allgeri antoi aiheesta melko paljon puhuvan vihjeen pressitilaisuudessaan tiistaina.

– Meillä on Cristiano Ronaldo, joka on hyvä laukomaan kaukaa. Sitten meillä on Paulo Dybala, joka on hyvä pienemmiltä etäisyyksiltä. Pian oikeajalkainen pelaaja, joka on hyvä vapareissa, saattaa olla saapumassa.

Pjanicin aika Barcelonassa on ollut yhtä murheellinen kuin koko seuran kurssi viime aikoina. Viime kaudella minuutteja La Ligassa heltisi vain reilut 600. Bosnialainen on pelannut Serie A:ta urallaan Juventuksen lisäksi AS Romassa, yhteensä yli 21 000 minuuttia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.