Teemu Pukilla loistava paluu tositoimiin: ”Tuntuu hyvältä”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki teki viime viikon lopulla näyttävän paluun tositoimiin EM-kisojen jäljiltä, kun hän onnistui maalinteossa harjoituspelissä Huddersfieldiä vastaan.

Kärkipelaaja Pukki, 31, viimeisteli Norwichin avausmaalin 2–0-voittoon päättyneessä ottelussa. Mainion syötön tilanteessa antoi Lukas Rupp.

– Se oli hyvä testi. Mielestäni he pelasivat aika hyvin. He eivät tehneet siitä helppoa meille, mutta voitimme 2–0. On aina hyvä saada voitto näissä peleissä, Pukki kommentoi Norwichin verkkosivuilla.

Vaikka suomalainen palasi joukkueen vahvuuteen hieman muita myöhemmin, hänen mukaansa kuntoon pääseminen ei ole ongelma Valioliigan alkamisen alla.

– Olen ollut nyt täällä muutaman päivän, ja tuntuu hyvältä olla takaisin. Se oli lyhyt loma EM-kisojen jälkeen, mutta olen onnellinen ollessani taas täällä ja päästessäni joka päivä parempaan kuntoon. Saamme lisää pelejä parin tulevan viikon aikana, jotta olemme valmiita Valioliigan alkaessa.

Pukki kertoi odottavansa innolla kamppailua Sheffield Unitedia vastaan.

– He putosivat juuri Valioliigasta, joten he ovat todella, todella kova vastustaja meille. Meillä ei ole koskaan ollut siellä helppoa. Samoin Coventry-peli. Pelasimme heitä vastaan pari kertaa viime kaudella, ja eikä se ollut missään vaiheessa helppoa. Joten he ovat meille hyvä vastustaja tässä vaiheessa.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004