Alexander Ring puski komean maalin – entinen Zenitin runkopelaaja syöttäjänä

© Kuva: Getty Images

44 A-maaottelua Suomen paidassa pelannut, mutta sittemmin maajoukkueuransa lopettanut Alexander Ring viimeisteli komean maalin torstain vastaisen yön MLS-kierroksella. 30-vuotias Austin FC:n kapteeni puski kulmapotkusta pelaajaruuhkan keskeltä pallon näyttävästi maalin takakulmaan, kun pelattiin 37. peliminuuttia.

Syötön maaliin tarjosi argentiinalainen Sebastián Driussi, joka pelasi neljän vuoden ajan Pietarin Zenitissä isossa roolissa. Driussi siirtyi Austiniin vasta kolme viikkoa sitten, ja tehomerkintä oli hänelle MLS:ssä ensimmäinen.

Austin johti ottelua avausjakson jälkeen 1-0 Ringin maalilla, mutta vierasjoukkue Vancouver Whitecaps teki toisella puoliajalla kaksi maalia ja nousi 2-1-voittoon. Ring pelasi täydet 90 minuuttia.

Alex Ringille ottelu oli MLS-kauden 17:s ja maali kauden toinen. Kaikkiaan hän on pelannut MLS:ssä nyt 139 ottelua. Tehosaldo on 12 maalia ja 11 maalisyöttöä.

Laajennusjoukkue Austin FC:n kausi ei ole ollut helppo, sillä se on koko MLS:n läntisen konferenssin viimeisenä, saatuaan 19 ottelusta 16 pistettä. Viimeisestä seitsemästä ottelustaan Austin on hävinnyt kuusi. Alex Ring on joukkueen eniten peliminuutteja kellottanut keskikenttäpelaaja.