Arvonta suoritettu: tästä joukosta löytyvät loput Mestarien liigan joukkueet – eteneekö Glen Kamaran Rangers lohkovaiheeseen?

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan lohkovaiheen playoff-kierroksen otteluparit on arvottu hetki sitten. Mukana kierroksella on 12 joukkuetta, kahdeksan Mestarien polulla ja neljä niin sanotulla ”Liigapolulla”. Ottelut pelataan 17.-18. ja 24.-25.8., eli sitä ennen pelataan vielä kolmannen karsintakierroksen mittelöt.

Mukana playoff-kierroksella on myös suomalaispelaajan joukkue, sillä Niklas Moisanderin Malmö kohtaa kolmannella kierroksella Glen Kamaran Rangersin. Parin voittaja kohtaa playoff-vaiheessa joko kreikkalaisen Olympiacosin tai bulgarialaisen Ludogorets Razgradin.

Playoff-vaiheessa nähdään myös erittäin kovia ja kokeneita eurojoukkueita, sillä kolmannella kierroksella mukaan tulevat muun muassa AS Monaco, Shakhtar Donetsk, Benfica ja PSV Eindhoven. Kaikki otteluparit näkyvät allaolevassa twiitissä.

Suoraan lohkovaiheeseen pääsevät 26 joukkuetta löytyvät tämän jutun lopusta löytyvästä listauksesta.