Saksan jättiseura Bayern München on elänyt hiljaiseloa kesän siirtomarkkinoilla. Seuraan on saapunut tänä kesänä vasta yksi pelaaja, ranskalaistoppari Dayot Upamecano, jonka siirrosta sovittiin jo helmikuussa.

Syynä tähän on se, että Bayern Münchenin seurajohto on tehnyt selvän linjauksen: pelaajia on myytävä ennen kuin uusia pelaajia voidaan hankkia.

Bildin mukaan Bayern tavoittelee siirtomarkkinoilta Marcel Sabitzeria, joka edustaa RB Leipzigiä. Jotta keskikenttäpelaaja saataisiin värvättyä Müncheniin, on Bayernin kuitenkin ensin raivattava hänelle tilaa.

Saksalaislehden mukaan Bayern etsiikin nyt ostajaa Ranskan maajoukkuetähti Corentin Tolissolle, jonka sopimus päättyy ensi kesänä. Ottajia on ainakin Valioliigasta, sillä sekä Arsenal että Manchester United ovat keskikenttämiehen kintereillä.

RB Leipzig on tiettävästi valmis myymään Sabitzerin kilpailijan riveihin yllättävän halvalla, noin 18 miljoonalla eurolla. Tolissolle Bayern on asettanut vain 10 miljoonan euron hintalapun, joten ei olisi suuri yllätys, mikäli vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista Sabitzer ja Tolisso vaihtaisivat maisemaa.