EM-finaalissa pelannut italialaispakki vaihtaa seuraa kotimaassaan – suomalaisen joukkuekaveriksi?

© Kuva: Getty Images

Alessandro Florenzi, 30, on allekirjoittanut yhden kauden mittaisen sopimuksen AC Milanin kanssa. Vaikka hän saapuu Milanoon ensisijaisesti lainasiirrolla AS Romasta, voi Milan pidättää sopimukseen kirjatun osto-oikeuden vuoden päästä.

AC Milan, seitsenkertainen Mestarien liigan voittaja, tiedotti hankinnastaan lauantaina. Florenzi kilpaillee samasta peliajasta Davide Calabriaa ja Andrea Contia vastaan.

Italialaismedian mukaan Milan maksaa vuoden vuokrasta Romalle miljoona euroa. Siirrosta voi tehdä pysyvän neljällä ja puolella miljoonalla eurolla ensi kesänä.

Lue myös: Juventus hävisi ja Cristiano Ronaldo nahisteli – ”Olet liian lyhyt puhumaan”

Florenzi kuuluu Italian maajoukkueen runkopelaajiin. Hän on edustanut maataan 45 ottelussa viimeisen yhdeksän vuoden aikana. Tänä kesänä hän saavutti Euroopan-mestaruuden Azzurrin riveissä; loppuottelussa Englantia vastaan hänelle suotiin minuutteja kaksi.

Viime kauden Florenzi vietti ranskalaisessa Paris Saint-Germainissa, jossa hän pelasi 36 ottelussa. Kevätsesonki 2019–20 kului Valenciassa.

Calabrian viime kausi Milan-paidassa sujui hyvin, mutta Milan tarvitsee miehistöönsä syvyyttä, jos se mielii kilpailla Serie A:n mestaruudesta ja Mestarien liigan jatkopaikoista. Milan on pelannut UCL:ää viimeksi vuonna 2014. Italialaisseuran rosteriin on huhuttu myös Huuhkajien Onni Valakaria, 22.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.


Jamaika – Meksiko | Jamaika venyy! ⭐️⭐️½