”En ole varma, oliko se Robert Taylor vai Jorginho” – Huuhkajien pelaaja teki voittomaalin jääkylmällä rankkarilla

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robert Taylor teki sunnuntai-iltana pelatussa Norjan pääsarjaottelussa Brann-Sandefjord voittomaalin. Kotijoukkue Brann sai 78. minuutilla rangaistuspotkun, kun pallo osui rangaistusalueella Sandefjordin puolustavan käteen. Pallon taakse asettui Taylor, jonka viimeistelemä 3-2-maali jäi ottelun viimeiseksi.

Brannin Twitter-tilillä Taylorin rankkaria kuvailtiin ”jääkylmäksi” ja sellainen se olikin. 26-vuotias suomalainen teki palloa lähestyessään muun muassa euroopanmestari Jorginhon tunnetuksi tekemän ”pompun” ja sijoitti pallon hallitusti eri suuntaan kuin mihin Sandefjordin maalivahti Jacob Storevik pomppasi. Taylor saikin Twitterissä vertauksia niin Jorginhoon kuin Manchester Unitedin Bruno Fernandesiinkin.

Juttu jatkuu alla olevien twiittien jälkeen.

Taylorin rangaistuspotkun voi katsoa allaolevasta YouTube-klipistä ajassa 2:16.

3-2-voitto oli Brannin ensimmäinen sarjaotteluissa kahteen ja puoleen kuukauteen. Viimeksi se oli voittanut sarjaottelun 30.5. Strömsgodsetia vastaan. Taylor on pelannut lähes täydet minuutit kaikissa EM-tauon jälkeisissä otteluissa. Hän teki myös maalit Brannin kahdessa edellisessä, voittoon päättyneissä cup-otteluissa alempien sarjatasojen joukkueita vastaan.

Brannin tilanne on voitosta huolimatta hankala, sillä se on saanut sarjan avauspuolikkaalla 15 pelistään vain kymmenen pistettä ja on sarjassa viimeisenä. Putoamisviivan päälle on tosin matkaa vain neljä pistettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.