Fabrizio Romano: Internazionale hankkimassa kokeneen maalitykin kilpailijan riveistä

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:n mestaruutta viime kauden päätteeksi juhlinut Internazionale on vahvistamassa hyökkäyskalustoaan kokeneella bosnialaiskärki Edin Džekolla, 35, kertoo jalkapallomaailman kenties tunnetuin toimittaja Fabrizio Romano.

Romanon mukaan AS Romassa viimeiset kuusi vuotta pelannut Džeko on solmimassa Interin kanssa kaksivuotisen, kesään 2023 asti ulottuvan sopimuksen. Siirron on tarkoitus toteutua välittömästi, kun Jose Mourinhon luotsaama Roma löytää monivuotiselle luottohyökkääjälleen korvaajan.

Inter joutui jopa hieman yllättäen lähtemään hyökkääjäkaupoille, sillä se on menettämässä viime kauden ykköstykkinsä Romelu Lukakun Chelseaan. Belgialaiskärjen 115 miljoonan euron siirto lontoolaisseuraan on sinettiä vaille valmis.

Džekon lisäksi Interin on huhuttu hankkivan kolumbialaiskärki Duvan Zapata, joka on tykittänyt Atalantassa kovia maalimääriä viime vuosina.