Veikkausliiga
FC Haka – AC Oulu
Perjantai 20.08. klo 18:30

FC Haka ja AC Oulu ovat molemmat parantaneet menoaan viime aikoina Veikkausliigassa. Peliesitykset ovat kohentuneet hyvään saumaan, sillä molemmat ovat olleet vaarassa joutua putoamistaistelun syövereihin – eikä kaikesta huolimatta kummallakaan ole varaa vetää henkeä vieläkään. Keskinäisessä ottelussa sarjaysin ja -kympin välisessä ottelussa ovat tärkeät pisteet jaossa.

Hakalla on alla kaksi voittoa: ottelut FC Lahtea sekä FC Interiä vastaan olivat molemmat mallikkaita esityksiä. Lahtea vastaan itseään etsinyt Aleksandar Vucenovic osui kahdesti ja oli kentän hahmo. Teemu Tainio tuntuu onnistuneen ruuvin kiristyksessä joukkueen kanssa. Tästä ottelusta puuttuvat pelikieltoinen Maximus Tainio ja loukkaantunut Salomo Ojala. Siirtoikkunan aikana hankittua Donaldo Ackaa ei ole vielä kentällä näkynyt.

AC Oulu hankki siirtoikkunan aikana peräti viisi pelaajaa, eikä joukkuetta ole tunnistaa samaksi porukaksi, joka taapersi alkukierroksilla täysin vailla suuntaa. Laivastonsiniset ovat kunnostautuneet etenkin kotona, sillä plakkarissa on kolme perättäistä kotivoittoa. Maaliverkkoja on heiluttanut Liechtensteinin maajoukkuepelaaja Dennis Salanovic. Vedonlyöjät siis ovat joutuneet tekemään ison ruuvauksen AC Oulun rankingiin loppukesän aikana.

Lyö vetoa ottelusta:

Hakalla on tietenkin kotietu, mutta joukkueet ovat muuten tällä hetkellä sangen tasaisen oloisia. Niinpä vetoihin lähtee vierasmenestys. Lunastus tulee, jos oululaiset hakevat Tehtaan kentältä pisteenkin: Aasialainen tasoitus, AC Oulu +0.5 kertoimella 1,90.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO