Yksi lukuisista Suomen A-maajoukkuetason pelaajista, jotka ovat siirtyneet kesän aikana uuteen seuraan, on 27-vuotias Sauli Väisänen. Keskuspuolustaja on asunut Italiassa jo reilut neljä vuotta, ja uusi seura Cosenza on hänelle jo neljäs seura saapasmaassa. Väisänen allekirjoitti Cosenzan kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen.

Väisänen siirtyi seuraan hyväkuntoisena ja sai välittömästi Cosenzan valmennusjohdon luottamuksen. Cosenza avasi kautensa Serie B:ssä sunnuntaina vieraspelillä Ascolia vastaan, ja Väisänen pelasi kolmen topparin linjassa oikeana topparina täydet 90 minuuttia.

Tappiosta huolimatta suomalainen oli erittäin iloinen siitä, että vastuuta tuli ja kroppa kesti. Loukkaantumisia kun on Väisäsen viime vuosiin mahtunut kosolti, ja yksi sellainen pudotti hänet kalkkiviivoilla myös Suomen EM-kisajoukkueesta.

– Eka kerta varmaan pariin vuoteen ku pysty pelaamaan 90min ilman kipuja, on tää kyl kivaa. Kirvelevä 1-0 vierastappio jäi toki kaivamaan mut isossa kuvassa oon tosi ilonen, Väisänen riemuitsi Twitterissä.

Sauli Väisänen

@Sauli_Vaisanen
Eka kerta varmaan pariin vuoteen ku pysty pelaamaan 90min ilman kipuja, on tää kyl kivaa. Kirvelevä 1-0 vierastappio jäi toki kaivamaan mut isossa kuvassa oon tosi ilonen!