Veikkausliigan hännillä, toiseksi viimeisellä sijalla tätä kirjoitettaessa oleva KTP on tehnyt hankinnan hyökkäyspäähänsä. Kotkaan saapuu 29-vuotias, nimensä puolesta joillekin kelloja varmasti soittava Juan Esnáider. Kyseessä on toisen polven kärkipelaaja tismalleen samalla nimellä. Veikkausliigakuvioihin saapuvan Juan Esnáiderin isä, Juan Esnáider ehti urallaan edustaa muiden muassa sellaisia seuroja kuin Real Madrid, Atlético Madrid, Porto ja River Plate.

Nuorempi painos on pelannut valtaosan urastaan Espanjan alemmilla sarjatasoilla, minkä lisäksi pistäytynyt vuoden verran Sveitsin Lausannessa.

KTP:n valmentaja Gabri Xatart kertoo seuran sivustolla, että uskoo saavansa ryhmään pelaajan, joka osaa niin luoda maalitilanteita, kuin päättää niitä. Pelaajan sopimus satamakaupungissa kattaa tämän kauden lopun.