Konferenssiliiga
KuPS – FC Astana
Torstai 05.08. klo 19:00

KuPSin eurourakka jatkuu Konferenssiliigan kolmannella karsintakierroksella, jolloin vastassa on kazakstanilainen FC Astana. KuPSin kotiottelu pelataan aikaisemmasta poiketen Olympiastadionilla, sillä Kuopion keskuskenttä ei täytä vaadittavaa luokitusta, eikä vastustaja suostunut poikkeusjärjestelyihin. Kuten arvata saattaa, Astana on tähänastisista eurovastustajista kovatasoisin.

Simo Valakari on saanut KuPSin kovaan lyöntiin, ja eurokiireistä huolimatta peli sujuu mainiosti myös Veikkausliigassa. Edellisellä Konferenssiliigan karsintakierroksella KuPS teki kovan ryöstön Vorskla Poltavaa vastaan vieraissa. Tasoitus lisäajalla ja voittomaali jatkoajalla ovat osoitus rautaisesta tahdosta. KuPS yllätti alkuviikosta ilmoittamalla Tim Väyrysen siirtymisestä keltapaitaan. Pelilupa-asioiden vuoksi tehohyökkääjä ei ole vielä käytettävissä Astanaa vastaan.

Astanaa ei voi väheksyä, vaikka sen riveissä ei mitään ihmeellisiä tähtiä olekaan. Joukkue on lyhyen historiansa aikana selvinnyt kerran Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Eurooppa-liigan lohkossa kazakstanilaiset ovat pelanneet kolmesti. Joukkueessa on kosolti maajoukkuekokemusta, ja sen hyökkäyskalusto on laadukas. Astanan taktiikkaan kuuluukin ahnas hyökkääminen. Viime aikoina kotiottelut ovat sujuneet tuntuvasti paremmin kuin vieraspelit.

Lyö vetoa ottelusta:

Vierasujoudesta huolimatta vedot lähtevät tällä erää vieraille. Olympiastadion kaventaa KuPSin kotietua, ja vastus on tällä kertaa jo huomattavan laadukas. Vetosuositus on tasaisessa ottelussa Astana voittaa kertoimella 3,00.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO