Marcus Forss auttoi maalillaan Brentfordin jatkoon Englannin Liigacupissa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien syyskuiseen MM-karsintamiehistöön tiistaina nimetty Marcus Forss onnistui maalinteossa samana iltana pelatussa Englannin Liigacupin ottelussa Forest Greeniä vastaan. Forss päätti maaliin espanjalaisen Sergi Canosin hyvän, pitkän nousun ja muutti taululle numeroiksi 3-1, kun pelattiin ottelun 86. minuuttia.

Nämä jäivät myös loppunumeroiksi, joten Brentford lunasti paikkansa Liigacupin 32 parhaan joukossa. Seuraavan kierroksen otteluparit arvotaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä puolenyön aikoihin.

Neljännellä sarjatasolla pelaava Forest Green Rovers oli ottelussa yllätysjohdossa ensimmäisen puoliajan jälkeen. Kotikentällään pelannut valioliigaseura kuitenkin ryhdistäytyi toisella puoliajalla, ja käänsi pelin edukseen Yoane Wissan, Bryan Mbeumon ja Forssin maaleilla. Tehtävää helpotti myös Forest Greenin Ebou Adamsin suora ulosajo 80. peliminuutilla.

Juttu jatkuu alla olevan twiitin jälkeen.

Marcus Forss pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia, kelvollisin tilastoin. Hän onnistui molemmissa harhautuksissaan ja koski palloon 27 kertaa. Forssin syöttöprosentti oli 56, hän loi yhden hyvän maalipaikan ja voitti 11 kaksinkamppailustaan kuusi.

Forss on ollut Brentfordin kokoonpanossa myös kauden kahdessa ensimmäisessä valioliigaottelussa. Peliaikaa näissä on herunut neljä minuuttia.

Toisen Huuhkajien hyökkääjän Teemu Pukin joukkue Norwich eteni myös cupissa seuraavalle kierrokselle, kun se kukisti Bournemouthin murskaavasti 6-0. Pukilla oli huilivuoro, eikä hän ollut Norwichin kokoonpanossa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.