© Kuva: Getty Images

Norwich – Liverpool: Kova haaste kauden alkajaisiksi

Valioliiga
Norwich – Liverpool
Lauantai 14.08. klo 19:30

Norwich ei viihtynyt kauaa Championshipissä viimekertaisen putoamisen jälkeen. Tämän kauden suurin tavoite olisi välttää uusi putoaminen, mutta helppoa se ei tule olemaan – sarjassa taso on kivikova, ja järkevä taloudenpito edellä menevä Norwich ei näytä paperilla tälläkään kertaa kummoiselta. Tämä korostuu erityisesti avausottelussa, kun miehistöä vertaa Liverpoolin rosteriin. Kaksi vuotta sitten Pool vei avausottelussa Norwichia selkeästi – käykö tänään samalla tavalla?

Maalijuhlalle älytön kerroin tarjolla!

Teemu Pukki menetti mainion aisaparinsa Emi Buendian kesällä, eikä Villaan poistunutta tehopakkausta ole helppo korvata. Lainamies Billy Gilmour on tärkeä lisä keskikentälle. Kanarialintujen puolustus ei ollut viime kerralla valioliigatasoa, ja alakerran onnistuminen olisi säilymistoiveiden kannalta olennaista. Ennen kautta Norwichin valmistautuminen oli vaikeaa, sillä koronapotilaita oli enemmän kuin tarpeeksi.

Poolin viime kaudesta tuli melkoinen huti, eikä vähiten alakerran loukkaantumisten vuoksi – Jürgen Kloppin miehistöllä oli melkoisen huonoa onnea loukkaantumisten kanssa. Tällä hetkellä loukkaantumistilanne on verrattain hyvä – pelaajia on kuntoutunut, eikä poissa ole kuin pari kolme peluria. Hyökkäyskalusto on edelleen huikea, eikä kesällä koettu sen pahempia menetyksiä. Hyökkäystrio janoaa Mohamed Salahin johdolla maaleja, ja penkiltäkin löytyy laatua.

Lyö vetoa ottelusta:

Liverpool on vieraissakin todella suuri suosikki. Norwich ei ole rikkonaisen pre-seasonin jälkeen parhaimmillaan, joten vetoihin kelpaa tasoituksellinen, vähintään kahden maalin vierasvoitto. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Liverpool -1.5 kertoimella 2,07.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.