Sivusto: Veikkausliigan huippupuolustaja lähellä siirtoa Ranskaan – hinta jopa puoli miljoonaa euroa

© Kuva: Juha Tamminen

FC Interin avainpuolustaja Rick Ketting on lähellä siirtyä Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaavan Toulousen riveihin, uutisoi seuran toimintaa läheltä seuraava LesViolets.com.

Sivuston saamien tietojen mukaan Ketting, 25, on saapunut tänään torstaina Toulouseen ja läpäissyt siirtoa edeltäneen lääkärintarkastuksensa. Sopimus tullaan allekirjoittamaan lähituntien aikana.

Toulouse ja Veikkausliigassa kolmantena oleva FC Inter ovat neuvotelleet Kettingin siirrosta useita päiviä. Ensimmäiset huhut nousivat pintaan aiemmin tällä viikolla.

Siirtosumman odotetaan olevan noin 500 000 euroa. Kyseessä olisi suuri raha pelaajasta, jonka sopimus seuran kanssa on päättymässä. Käytännössä Interin kausi pelastuisi taloudellisesti, jos numerot pitävät paikkaansa.

Ketting on pelannut tällä kaudella 11 ottelua Veikkausliigassa. Hän on kerännyt Suomen kentillä vyölleen yhteensä 80 ottelua, joista 36 tuli IFK Mariehamnin paidassa. Viime kauden päätteeksi Ketting valittiin Veikkausliigan tähdistöön.

Toulousea edustaa tällä hetkellä myös suomalaislupaus Naatan Skyttä. 19-vuotias siirtyi Ilveksestä Ranskaan viime helmikuussa. Toulouse maksoi hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta myös 500 000 euroa.

 


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004