Ranskan Ligue 1:n neljännen sarjakierroksen jännittävimpiä asioita oli epäilemättä PSG:n avauskokoonpano vierasotteluun Reimsiä vastaan. Jalkapallomaailma saa valmistautua näkemään Lionel Messin debyytin PSG:n paidassa, sillä koko tähänastisen ammattilaisuransa Barcelonaa edustanut argentiinalainen on tänään pariisilaisten vaihtopenkillä. PSG:n valmentaja Mauricio Pochettino on jo lupaillut, että Messi voisi tulla toisella puoliajalla kentälle.

Kiinnostavaa on ehdottomasti myös se, että Kylian Mbappé on PSG:n avauskokoonpanossa. Ranskalaishyökkääjää on viety kiivaissa huhuissa Real Madridiin, ja alkuviikosta uumoiltiin jo vahvasti, ettei Mbappé enää tänään pelaisi. Siirtoikkuna on auki vielä kaksi päivää, ja jos arviolta 170-200 miljoonan euron siirto on yhä vireillä, on Mbappén peluuttaminen iso riski.

Peluutuspäätöksen voineekin ottaa signaalina siitä, ettei siirto ainakaan vielä ihan lähellä ole. Kenties asiaan palataan Real Madridin kanssa vasta tammikuussa – ellei sitten yllätyskäänne tapahdu ja peli jäisikin Mbappén jäähyväisotteluksi.

Mbappén kanssa hyökkäyksessä aloittavat Neymar ja Ángel di María, mutta kenties joku heistä tekee kesken pelin Messille tilaa.

Huomionarvoista on sekin, että välillä huhuissa vahvastikin lähtökuopissa ollut Keylor Navas pelaa PSG:n maalilla. Kenties Navaskin pysyy edelleen Pariisissa. Seuraan hankittiin kesällä EM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi valittu Gianluigi Donnarumma, joten jos Navaskin seuraan jää – kuten vahvasti näyttää – on PSG:llä tällä kaudella jäätävän kova maalivahtikaksikko.

Ottelu Reims-PSG alkaa kello 21.45 Suomen aikaa.

Paris Saint-Germain

@PSG_inside
📋 Et voici la composition pour ce #SDRPSG !