Italialaisen keskikenttäpelaajan Manuel Locatellin, 23, siirto Juventukseen julkistetaan lähiaikoina. Tiistaina iltapäivällä useat merkittävät italialaiset jalkapallotoimittajat alkoivat uutisoida 35 miljoonan euron siirrosta ikään kuin se olisi lyöty lukkoon.

Kolme edellistä kauttaan Locatelli on pelannut Sassuolossa, ensimmäisen kutsunsa Italian maajoukkueeseen hän sai viime vuonna. Tänä vuonna hän on pelannut yhteensä yhdeksän maaottelua, viisi niistä kesän EM-kilpailuissa.

Locatellin sopimus Juventuksessa ulottuu tiettävästi vuoteen 2026 saakka, ja hänen vuosipalkakseen on kirjattu kolme miljoonaa euroa. Muodollisesti hän siirtyy uuteen seuraansa vuokralla, mutta Juven täytyy ostaa hänet kahden vuoden kuluessa.

[readmore from=Locatelli-Manuel]

Locatellin Juventus-siirtoa on hierottu kuukausien ajan. Siirtoekspertti Nicolò Schiran mukaan Locatelli halusi alusta asti ainoastaan Bianconeriin, koska Juven edustaminen on ollut hänen unelmansa lapsuudesta saakka. Locatellin sanotaan kieltäytyneen Borussia Dortmundin, Arsenalin ja Atlético Madridin työtarjouksista.

Lääkärintarkastus Juventuksen uudelle hankinnalle saatetaan järjestää jo huomenna keskiviikkona, kertoo Giovanni Albanese. Voi olla, että Locatelli saapuu Torinoon tiistai-iltana.

Jos Juventus myy Locatellin tulevaisuudessa, Fiorentina saa 20 prosentin osuuden siirtokorvauksesta. Tarvetta myyntiin tuskin tulee lähivuosina, sillä torinolaisyleisö on kolmen vuoden ajan kipeästi kaivannut luovaa pelaajaa ”vanhan rouvan” keskikentälle.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Romeo Agresti

@romeoagresti
Accordo trovato tra #Juve e #Sassuolo: #Locatelli approda alla corte di Allegri // Juve and Sassuolo have reached an agreement for Locatelli 🤝⚪️⚫️@Goalitalia @Goal