Unelmafinaali edessä! Marco Asensio tykitti Espanjan olympiakisojen loppuotteluun

© Kuva: Getty Images

Miesten olympiajalkapallon finalistijoukkueet ovat nyt selvillä.

Aiemmin tiistaina Brasilia eteni peräti kolmatta kertaa peräkkäin olympiajalkapallon välieriin, kun se kukisti omassa välierässään Meksikon. Varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla maaleja ei nähty, mutta rangaistuspotkukilpailussa Brasilia oli vahvempi maalein 4-1.

Myöskään toisessa välierässä maaleja ei nähty varsinaisella peliajalla, vaan ratkaisu venyi jatkoajalle, vaikkakin Japanilla sekä Espanjalla oli paikkoja onnistua maalinteossa jo 90-minuuttisen aikana.

Varsinaisella peliajalla Espanja oli hieman hallitsevampi osapuoli ja se loi myös enemmän laadukkaita maalintekotilanteita, mutta Japani ei suostunut millään taipumaan. Espanjalle tuomittiin kertaalleen myös rangaistuspotku, mutta tämä hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen, sillä rikettä ei ollut tapahtunut.

Jatkoajalla puolestaan Espanja oli muutamaan otteeseen helisemässä, kun Japani haki nälkäisesti voitto-osumaa tässä kuitenkaan onnistumatta. Espanja sen sijaan onnistui 115. minuutilla maalinteossa, kun vaihdosta kentälle saapunut Marco Asensio onnistui laukomaan vasemmalla jalallaan pallon aivan Japanin maalin vasempaan alakulmaan.

Voiton myötä Espanja kohtaa lauantaina pelattavassa finaalissa Brasilian. Ottelu alkaa kello 14.30. Pronssiottelussa Japani kohtaa puolestaan Meksikon perjantaina kello 14.00.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004