Virallista: Supersuosittu TikTok-sensaatio julkisti Manuel Locatellin siirron Juventukseen

© Kuva: Getty Images

Sassuolon keskikenttäpelaaja Manuel Locatelli, 23, on liittynyt Serie A -joukkue Juventukseen kahden kauden mittaisella lainasiirrolla. Juventus tiedotti siirrosta keskiviikkona.

Kauppaan sisältyy pakollinen ostovelvoite, eli Juventuksen pitää hankkia Locatelli pysyvästi kahden vuoden päästä. Siirtosumma asettui yllättävän alas, vain 25 miljoonaan euroon. Kiinteän korvauksen Juve voi maksaa kolmessa erässä kolmen vuoden aikana, minkä lisäksi ostoon liittyy 12,5 miljoonan euron edestä erilaisia mahdollisia bonuksia.

Lue myös: Tuoreesta Euroopan-mestarista tulee pian Juventuksen pelastaja

15 kertaa Italian maajoukkuepaidassa esiintynyt Locatelli tuo monipuolisella osaamisellaan tarvittavaa laatua Bianconerin keskikentälle; tilastojen valossa hän on yksi Italian pääsarjan ahkerimmista taklaajista ja pelintekijöistä eikä hän pelkää haastaa puolustajia yksi vastaan yksi -tilanteissa.

Juventus on seurana vaikeassa tilanteessa. Yhtäältä sen kannattaa nuorentaa vanhaa joukkuettaan, toisaalta sen kannattaa ottaa kaikki irti Cristiano Ronaldon, 36, viimeisestä sopimusvuodesta. Locatelli täyttää ikänsä ja kykyjensä molemmat vaatimukset.

Yhteisöpalveluissa Locatellin siirto julkistettiin tyylikkäällä videolla. Cameo-suorituksen käy vetämässä myös Khaby Lame, jonka tili on toiseksi seuratuin TikTokissa. Lamen sketsien aihe on usein yksi ja sama: hän tekee eleettömästi ja vaivattomasti yksinkertaisia asioita, joihin muut someilijat ovat käyttäneet tarpeettomasti vaivaa.

Lamen videot ovat keränneet TikTokissa 1,5 miljardia tykkäystä, ja hänestä on kirjoitettu feature-artikkeleita muun muassa The New York Timesiin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.