Kokeneen suomalaishyökkääjän Berat Sadikin maalijano ei suostu sammumaan. Tiistaina 35 vuotta täyttävä Sadik on aloittanut uuden kauden siitä, mihin edellisen jätti, ja on tehnyt kaikki seurajoukkueensa Doxan maalit Kyproksen liigan kahden ensimmäisen kierroksen aikana.

20.8. pelatussa kauden avauspelissään Doxa kohtasi vieraissa AEK Larnacan. Peli päättyi 1-1, ja Sadik teki Doxalle tasoitusmaalin 49. minuutilla. Doxa pelasi noin 40 minuuttia ottelusta yhden miehen alivoimalla, ja sai lisäajalla vielä toisenkin punaisen kortin.

Tänään sunnuntaina Doxa sai kauden ensimmäiseen kotipeliinsä vieraakseen Paulus Arajuuren edustaman Anorthosin. Doxa piti sarjapisteet itsellään maalein 2-0, ja Sadik teki taas joukkueensa molemmat maalit.

Ensimmäisen kerran hän heilutti verkkoja avausjakson 42. minuutilla. Toinen osuma syntyi vähän ennen lisäajan alkamista rangaistuspotkusta. Sekä Sadik että Arajuuri pelasivat täydet 90 minuuttia, Sadik kapteenin nauha käsivarressaan. Molemmat joukkueet saivat punaisen kortin jo pelin ensimmäisellä puolituntisella.

Doxa Katokopias FC

@DoxaFC
Γκολ για την ομάδα μας με τον Berat Sadik στο 42’.

#doxafc #τηςκατωκοπιάςκαμάρι

Huuhkajat

@Huuhkajat
Paulus Arajuuri pelasi koko pelin, mutta Anorthosis Famagusta hävisi Doxan vieraana 0-2. Doxan molemmat maalit viimeisteli Berat Sadik. #Huuhkajat

Kahden pelatun kierroksen jälkeen Sadik on kolmella maalillaan Kyproksen liigan maalitilaston jaetulla kärkipaikalla. Kolmeen maaliin on pystynyt myös Apollon Limassolin Kyproksen maajoukkuehyökkääjä Ioannis Pittas.

Kaikkiaan Berat Sadik on tehnyt Kyproksen pääsarjassa nyt 52 maalia ja syöttänyt kymmenen. Otteluita on nyt pelattuna 96. Sadik on pelannut Kyproksella kolmessa eri seurassa, mutta ylivoimaisesti eniten Doxassa. Miehen yhden kauden maaliennätys Kyproksella on 18 maalia. Tähän lukemaan hän on pystynyt kausilla 2017-2018 ja 2020-2021. A-maaotteluita Sadik on pelannut kymmenen.

Tehokkaasti kautensa avasi myös Pafos FC:n Onni Valakari, joka teki kauden avausottelussaan kaksi maalia. Pafos pelaa kauden toisen sarjaottelunsa vasta maanantaina.