Valioliiga
Chelsea – Manchester City
Lauantai 25.09. klo 14:30

Valioliigalauantai alkaa jo varhain iltapäivällä varsinaisella ökypelillä, kun Chelsea ja Manchester City ottavat yhteen. Citylle kyseessä on revanssimatsi, sillä keväällä Chelsea vei öljymiljardöörien nenän edestä Mestarien liigan pokaalin ja pudotti Cityn FA Cupin finaalista. Lontoolaiset johtavat Valioliigaa ja tästä ottelusta pisteet olisivat molemmille kullankalliita.

Thomas Tuchelin sisääntulon jälkeen olen useaan otteeseen jaksanut kehua Chelseaa kuin vainajaa. Joukkue näyttää koko ajan hienolta – Tuchel on luonut vahvalle miehistölleen toimivan pelisysteemin, ja varsinkin Stamford Bridgeltä pisteiden haku on hankalaa. Viime viikonloppuna Chelski pyyhki Tottenhamilla lattiaa, ja viikolla täydellisesti kierrätetty kokoonpano kellisti EFL Cupissa Aston Villan rangaistuspotkujen jälkeen. Christian Pulisic sekä Mason Mount ovat isänniltä varmasti poissa.

Manchester City jäi yllättäen maalittomaan tasapeliin Southamptonin kanssa viime viikonloppuna. Esitys jäi sen verran kädenlämpöiseksi, ettei viikolla Wycombesta otettu EFL-murskavoitto sen ihmeemmin piristänyt tunnelmaa. Lisäksi Pep Guardiola painii loukkaantumishuolien kanssa, sillä John Stonesin, Aymeric Laporten, Ilkay Gündoganin, Oleksandr Zinchenkon ja Rodrin pelaaminen näyttää erittäin epätodennäköiseltä. Cityn ohjelma on hieman haastava, sillä tämän pelin jälkeen vieraissa kohdataan PSG sekä Liverpool.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla ottelua pidetään hyvin tasaisena. Chelsea on Petsipapan pahveissa suosikki, sillä se on tällä hetkellä mestarisuosikki, eikä vierailla ole aivan parhaat voimat kentällä – vaikka penkki Cityllä onkin umpilaadukas. Kotivoittoa nostetaan myös pelisuositukseen: Chelsea voittaa ottelun kertoimella 2,70.

LYÖ VETO ILLA