Glen Kamara on tehnyt jatkosopimuksen skottijätti Rangersin kanssa – ”Hän on elintärkeä pelityylillemme”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on tehnyt kesään 2025 ulottuvan jatkosopimuksen skotlantilaisen Rangersin kanssa. Hänen vanha diilinsä olisi päättynyt kaksi vuotta aiemmin.

Kamara, 25, siirtyi Rangersiin tammikuussa 2019 Dundee FC:stä nimellisellä 55 000 euron siirtokorvauksella. Siirron oli alunperin määrä tapahtua ilmaiseksi seuraavana kesänä, mutta rahaa kaivannut Dundee FC luopui Kamarasta jo kesken kauden siirtosummaa vastaan.

Tähän mennessä Kamara on pelannut 115 ottelua Glasgow’n suurseurassa, jonka kanssa hän voitti viime kaudella Skotlannin liigamestaruuden. Suomen A-maajoukkueessa Kamara on esiintynyt 36 kertaa.

– Olen ehdottomasti rakastanut aikaani täällä, ja se on kasvattanut nälkääni voittaa entistä enemmän tulevina kausina, kun sain olla osa liigamestaruuden voittanutta joukkuetta viime kaudella, kommentoi Kamara Rangersin tiedotteessa.

– Sopimuksen allekirjoittaminen oli minulle helppo päätös, ja haluan kiittää manageria (Steven Gerrard), Ross Wilsonia (urheilutoimenjohtaja) ja seuran hallitusta luottamuksesta, jota he ovat osoittaneet minua kohtaan.

– Glen on joukkueessamme erittäin arvostettu jäsen, joka on osoittanut erinomaista teknistä kyvykkyyttä ja johtajuutta siirryttyään Rangersiin. Hänellä on olennainen rooli systeemissämme ja hän on elintärkeä pelityylillemme, jatkoi manageri Steven Gerrard.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!