Euroopan huippuseuroista tuttu Dani Alves on irtisanonut sopimuksensa brasilialaisseura São Paulon kanssa.

38-vuotias Alves edusti São Pauloa elokuusta 2019 lähtien. Reilun kahden kauden aikana hän ahkeroi seuran riveissä yhteensä 95 ottelua ja kirjautti niissä tehot 9+14.

Päällisin puolin kaikki näytti hyvältä, mutta todellisuudessa pinnan alla kuohui. Brasilialaisseura jätti kahden vuoden aikana maksamatta Alvesille palkkoja noin kolmen miljoonan euron edestä, jonka myötä osapuolten välit tulehtuivat. Lopulta laitapuolustaja kyllästyi tilanteeseen ja irtisanoi vuoden 2022 loppuun asti ulottuneen sopimuksen.

Alves ei kuitenkaan aio päättää pelaajauraansa. Konkaripuolustaja tähyilee vuoden 2022 MM-kisoihin. Hän haluaa olla mukana Brasilian kisamiehistössä ja päättää sen jälkeen uransa.

Uransa aikana Sevillaa, Barcelonaa, Juventusta ja Paris Saint-Germainia edustanut Alves on historian menestynein jalkapalloilija. Hän on voittanut urallaan peräti 42 pokaalia. Viimeisin pysti tuli Tokion olympialaisista, jossa Alvesin kipparoima Brasilia juhli kultaa kaadettuaan finaalissa Espanjan.

Relevent Sports

@releventsports
Serial title-winner Dani Alves has terminated his contract with Sao Paolo and is now a free agent, according to multiple reports 🚨

Will we see a possible Barca reunion? 👀